Kot večina strani na spletu tudi naša pri svojem delovanju uporablja cookies oz. piškotke.

Garancija in nekateri pomembni podatki

Garancija za programiranje je 12 mesecev. V garancijo je vključeno le naše delo - programiranje preko OBD ali BDM. Za okvare na motorju (motor, menjalnik, turbo polnilec, sklopka,....) ne dajemo garancije.

V kolikor na avtomobilu v roku 7 dni opazite spremembe, ki vplivajo na normalno delovanje avta in ki bi lahko bile posledica povečanja moči vam lahko naredimo slabšo različico programa (manj moči in navora) ali pa na željo vrnemo kupnino. Vsekakor pa se moramo o napaki prepričati tudi mi. Vračilo kupnine velja samo za avtomobile z max. 100.000 prevoženimi kilometri. Če se kakorkoli ugotovi, da so bile opravljene modifikacije na števcu, stranka do vračila kupnine ni upravičena.

Pri avtomobilih z veliko prevoženimi kilometri (stanje števca) ne garantiramo za nobene napake. Delovanje avta se po tuningu preveri in če je stranka z rezultatom zadovoljna se s tem poslovni odnos zaključi.

Priporočamo vam, da se pred samim Tuningom prepričate, da je vaš avtomobil izpraven in, da vsi parametri delujejo v mejah normale (merilec pretoka zraka, tlak v turbini, ....). Pogosto pride do težav z avtomobili pripeljanimi iz tujine, ki imajo na števcu ponavadi prevoženih 110.000 km v resnici pa to zgleda čisto drugače. Če niste sigurni v vaš turbo polnilec je priporočljivo pregledati zadevo pri pooblaščenem BOSCH servisu, ki vam nudi tudi servis.

Če boste z avtomobilom ravnali tako kot bi se naj z njim ravnalo npr.:

- pred redno obremenitvijo motor ogreti na delovno temperaturo,
- pred ustavitvijo motorja počakati nekaj trenutkov, da se obrati turbine normalizirajo, da ne se ne vrti na suho,...